Waarom zijn AirPods ontworpen?

Airpods 2 case kopen

AirPods zijn ontworpen voor mensen die zonder draden en met weinig moeite van muziek willen genieten. Er wordt beweerd dat mensen die AirPods gebruiken nog nooit een betere oordopjes hebben gevonden. Er zijn verschillende keuzes of merken van AirPods – AirPods A5, A6, AirPods X1, de kudde F1. Wat meestal helpt met je AirPods veilig houden is Airpods 2 case kopen.

AirPods zijn perfect geschikt voor computers of andere apparaten. De oordopjes zijn klein van formaat maar comfortabel genoeg om te dragen terwijl je werkt. De druk die je op je oor moet zetten hangt af van de grootte en het ontwerp van de AirPods, de grootte van je oor zit in het midden, dus het is beter voor het oor breder is.

De oordopjes zijn zo ontworpen dat ze platter zijn en een ergonomische vorm hebben. Het ontwerp is gemaakt om de contouren van je gehoorgang te volgen, ze mogen nooit een scherpe hoek hebben. De oordopjes zijn perfect afgestemd op de grootte van je hoofd en de trillingen worden door je hele oor gevoeld.

Het unieke ontwerp van de AirPods is slim genoeg om het natuurlijke geluid van een hovercraft na te bootsen, het zal je doen geloven dat je in de cockpit van een echte helikopter zit. De F1 Training die bij de AirPods wordt geleverd is speciaal ontworpen om kinderen op een leuke en effectieve manier les te geven. De lessen omvatten vliegprocedures, veiligheid, estolische oefening, noodlocator, navigatie, overlandoefening en overleving.

De F1-training bevat een batterij die af en toe moet worden vervangen – een echte noodzaak bij het gebruik van je AirPods. De pods moeten klaar worden gehouden voor de volgende oefensessie. De nieuwste AirPods F1 trainingslijn wordt geleverd met een USB-aansluiting om informatie te delen en uit te wisselen tussen het apparaat en de PC. Dit is een nieuwe functie van de AirPod F1 training, voorheen was de enige manier om gegevens te delen het afdrukken van de disksette disks.

De AirPods zijn ontworpen om goed te werken zonder kabels – je kunt verbonden blijven met het internet, bbq, enz. Je kunt het apparaat gewoon vanaf je bank bedienen. Ook wordt elke AirPod vergezeld door een USB-stick, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. De AirPods zijn direct uit de doos klaar voor gebruik, dus verzendkosten zijn niet nodig.

Het ontwerp van de AirPods is onder opruiming, ze zijn licht flexibel en zitten iets onder de oren. Hierdoor is er voldoende ruimte voor de lucht om door en rond het oor te stromen. De oordopjes passen goed in dit gebied en rusten comfortabel en zonder een spoor van ongemak.

Belangrijkste kenmerken AirPods:

AirPods zijn compacte Bluetooth® draadloze in ear monitors die fluisterend in je oor een natuurlijk stereogeluid leveren. Geniet van je favoriete muziek in stereo met AirPods. Ontspan en luister naar: jazz, pop, blues, rock en latin. Wat een echt comfortabele manier om naar muziek te luisteren.

AirPods zijn ook uitstekend voor het sporten, ze kunnen een full body workout effect geven in minder tijd dan over het algemeen mogelijk is met lichaamsbeweging. Met behulp van AirPods kun je joggen, wandelen of fietsen zonder je benen te bewegen.

De innovatieve “AquaJog”-ontvanger maakt het mogelijk om tegelijkertijd van aerobic- en aquaJog-workouts te genieten. U kunt uw eigen hardloop- of fietscalorie├źn bevruchten en in uw eentje trainen, terwijl anderen er baat bij hebben. Anderen doen mee aan het virtuele buitenplezier door hun hart en lichaam in het spel te bewegen. U kunt luisteren naar de beats van uw eigen muziek, of de audio gebruiken van de voedingssupplementen die u neemt, om u te helpen uw gewenste doelen te bereiken.

Of u nu een beginner bent met sporten of een veteraan, de AquaJog biedt de ultieme fitnesservaring. U kunt de hoofdband overal dragen, vanuit elke hoek, hij beweegt nauwelijks terwijl u beweegt. De hoofdband is verstelbaar zodat u de beste pasvorm kunt bereiken, terwijl u weinig of geen inspanning hoeft te doen. Het zeer duurzame materiaal zorgt ervoor dat u de headset overal mee naartoe kunt nemen.

De AquaJog is waterbestendig en comfortabel, dus u kunt hem meenemen naar het zwembad of het meer zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat hij de marifoons af laat gaan. De twee sets van acht hydraterende vervangingen zijn gemakkelijk te vinden en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Koop de Fitness Mate blue tooth headset voor een verbeterde fitnesservaring. Van triatleten tot triatleten, van boei-oefenaars tot boei-oefenaars, deze headset is een favoriet. U kunt hem gebruiken tijdens het trainen, tijdens het joggen, tijdens het tv-kijken of zelfs tijdens het uitvoeren van een willekeurige taak. De fitness Mate maakt het gemakkelijk om van elke activiteit te genieten, terwijl uw oren aan alle kanten worden beschermd. U kunt snel en gemakkelijk genieten van alle functies en voordelen van de fitness rage terwijl u een ruisvrij muziek docking systeem draagt.