Hoe plaats je een buisbeugel?

Buisbeugel

De Buisbeugel voor de linkerkant van de houten beugel moeten overeenkomen met de beugel voor de rechterkant van de staaf.

Neem de beugel en boor gaten met een diameter van 1/8″ in het uiteinde van de beugel. Bevestig de steunen op de houten staaf. Elke steun neemt drie gage x 3/16 ” schroeven. Zorg ervoor dat u de beugels plat in de staaf schroeft.

Bevestig de stangen aan de beugels door eerst de afstand te meten van de rechterstang tot de linkerstang, en vervolgens tot de linkerstang. Markeer de positie van de beugel op de stang, en boor gaten. Zorg ervoor dat u drie All-brackets schroeven gebruikt voor het bevestigen van de beugels.

Neem de linker beugel en zet hem naar voren op de stang op zijn beugel. Markeer op de beugel de linker- en rechterkant en boor de gaten in de beugel. Duw op de stang om wat beweging te krijgen. Nu zijn de beugels volledig aan de stangen bevestigd.

Neem de rechter beugel en plaats hem terug op de stang. Teken op de beugel de rechterkant en de linkerkant af en boor de gaten in de beugel. Zodra de beugels volledig aan de stangen zijn bevestigd, neemt u de schroevendraaier en plaatst u de schroeven van alle beugels op de stangen.

Steek de stangen in de gaten van de beugel en draai de stang om het geheel te bereiken. Dit zal enige tijd duren om de stangen te verstevigen als ze uit hun positie komen. Bekijk ze om te zien of er een fout is opgetreden in de positionering. Als de beugels te hoog zijn, zet de stangen dan op hun beugels en gebruik de all-brackets schroeven om de stangen vast te zetten. Zorg ervoor dat u het niveau van de stangen controleert voordat ze op hun plaats worden vastgezet.

In het algemeen moeten de stangen 16″ tot 18″ uit elkaar worden geplaatst. Als u een afstand hebt die minder dan 16″ of 18″ is, gebruik dan het vakmanschap van de staaf om de beugels te scheiden. Plaats de houten of stalen staaf op de houten beugel en bevestig de beugels. Zorg ervoor dat u de stang omhoog kijkt om het niveau van de stangen te controleren. Zet de houten beugel die grenst aan de houten stang en bevestig de beugel met behulp van de all-brackets schroeven. De beugels moeten op hun plaats blijven in de stang.

Leg de lichtere stang op de lichte beugel en bevestig deze aan de houten beugel. De zwaardere stang moet worden uitgelijnd met de houten beugel. Zodra de twee beugels zijn uitgelijnd, draait u de stang langzaam om gewicht toe te voegen. Verwijder de lichtgewicht stang door de volledig stalen stang en beugel over te schuiven naar de houten beugel. Probeer de stang om te zien of er geen inkeping in de stang zit. Als de inkeping in de staaf ongeveer de hoogte van de staaf is, schuif dan de staaf naar de beugel. Plaats nu het gewicht samen met de licht gewicht staaf en bevestig de Auction.

Zo kunt u de beugels taalgebruiken. Zet de beugels op de houten en metalen stang en begin met de beugel de zin te maken. Neem zes schroeven en veranker de beugels op de staven. Recehard de haakjes op de ringen die de schroeven erin laten.

Het in elkaar zetten van de beugels op de staaf kan moeilijk zijn als je de instructies niet volgt. Om dit probleem op te lossen, zet u de beugels op het apparaat en leest u de instructies voor het omhoog of omlaag brengen van de stang. Het is beter om de richting van de stap te volgen dan te proberen het te veranderen. Behandel de stangen altijd als uw vrienden die u vertrouwt dat de plankbeugels bij u zijn. Niets mag zo stijf zijn.