De Nederlanders

Bruine En Zwarte Molen
Technologie bloeit als nooit tevoren, en Nederlanders zullen binnenkort gebruik kunnen maken van de nieuwste games, hulpmiddelen en apparaten. De toekomst zal worden geregeerd door mensen die slim zijn, hard werken en toegewijd zijn om de gewenste resultaten te bereiken.
De naam van het spel is Rigged: De voortdurende avonturen van Dutch Bros. The Brothers. Rigged is een uniek en plezierig spel, waarin twee teams vanICEprompers het tegen elkaar opnemen. Het doel van het spel is om Power Beans te verzamelen, die zich in drie zones bevinden: Central City, Earth en veroveringsbonussen. Bonen sporen zijn de valuta in het spel. Het spel is verdeeld in vier fasen, zodat meer en meer mensen kunnen deelnemen. Elk karakter kan drie power levels verdienen en kan later meer levels krijgen naarmate het spel vordert. Power Beans zijn op meerdere manieren te verkrijgen. Het spel kan gespeeld worden met de originele Nintendo Game Cube controller of de XBox controller. Bovendien verschijnen er puzzelblokjes als spelers erop landen. Aan de keerzijde zullen er geen geluidseffecten uit het spel komen. Sonic enItems: Naast het besturen van de personages, zullen spelers ook hun items besturen. Dit kan hen een voorsprong geven op de andere teams. De speler kan item power-ups verdienen door de gelijke kleur van een item kapot te slaan- welvaartsverhogingen en Item drops van de zegevierende speler worden bewaard en afhankelijk van de beats die de speler heeft verkregen, kan hij of zij dat item in het volgende level gebruiken. Als er genoeg voorwerpen van dezelfde kleur worden geslagen, verschijnt er een extra kleurig voorwerp.
Diefstalpreventie:Naast deze functie is stealth ook een groot aandachtspunt voor het spel.StealerZ zal de sterspeler van het andere team moeten stelen; ze moeten worden gestopt van het verkrijgen van de extra krachtstaven en capsules; en als dit is gelukt, zal het verplichte eindbaasgevecht worden getriggerd.
De graphics in het spel waren verbazingwekkend, zelfs voor de lancering ervan. De helikopter die in een snel tempo over het scherm vliegt, is gemakkelijk te onderscheiden van de achtergrondgeluiden van het spel. De zon die overdag buiten schijnt was goed te zien. De laadtijden waren niet verschrikkelijk lang, maar genoeg om mensen woedend te maken. Het enige wat ik niet goed vond aan DolphinZ was de lengte- een beetje meer zou geweldig zijn geweest. Het spel was leuk, vooral als je gefrustreerd was dat het spel afgelopen was voordat je tijd om was. En het inactieve scherm was echt saai; zou het niet veel beter zijn als het scherm groot was en je meer kon zien?
Het is leuk om te spelen; je krijgt waar voor je geld, en de tegenvallers zijn minder dan je denkt.Zeker het proberen waard!