Hoe te sparen voor ouderen zorg

Je maakt altijd mijn dag!​​​ foto
Als je de middelbare leeftijd bereikt, begint je lichaam het vermogen te verliezen om dingen zelf te doen. Geloof het of niet, maar de babyboomgeneratie heeft nog steeds een grote verscheidenheid aan manieren om hiermee om te gaan. Sommigen kunnen erg gevoelig zijn voor het feit dat ze hun vermogen verliezen om zich met de meeste dingen in hun leven te verbinden. De meesten hebben te maken met kinderen die het huis verlaten. Velen hebben net hun werk of sociale zekerheid verloren. En er zijn veel ouder wordende boomers die te maken hebben met ouders die niets verdienen, afhankelijk zijn op andere gebieden van hun leven en bezig zijn met drugs en alcohol. Veel babyboomers hebben me verteld dat het directe gevolg van deze levensstijl is dat ze het gevoel hebben dat ze bergafwaarts gaan. En dat het tijd is om in de ouderenzorg te gaan.
Wat de meeste mensen vergeten te begrijpen als ze ouder worden
Wanneer de meeste van deze boomers de pensioengerechtigde leeftijd bereiken, beginnen ze na te denken over hoe ze zich voelen. Velen zijn in zichzelf gekeerd en totaal verloren. Anderen denken dat ze de controle verliezen over hun vermogen om veel dingen in hun leven te bereiken. Deze velen hebben veel levenservaring, maar de meesten van hen hebben dan ook de drang verloren om dingen te blijven doen. Wijn of slecht eten staat niet hoog op de lijst van de dingen waar ze elke dag voor zorgen.
Tieners zijn niet anders, als we ouder worden, beginnen de meesten van ons zich te herinneren wat we konden toen we jonger waren. Als we jong zijn kunnen we allemaal dingen doen met de simpelste bewegingen. Als we ouder worden, beginnen we ons te realiseren dat we hulp nodig hebben om de dingen te kunnen doen die we vroeger konden. Niet iedereen bereikt op hetzelfde moment de seniorenstatus, sommigen gaan sneller vooruit, anderen langzaam. Maar als we die seniorenstatus bereiken, moet alles wat we hebben gedaan anders worden gedaan, zodat we onze kwaliteit van leven kunnen behouden.
Twee Soorten Ouderenzorg
1. Thuiszorg
Toekijken hoe een bejaarde oud wordt en bij je komt wonen is zwaar. Dit is wanneer thuiszorg zo’n goed idee wordt voor zowel u als de bejaarde. Het is moeilijk om te zien hoe een of meer familieleden worstelen met incontinentieproblemen, of zelfs gebruik maken van rollators, rolstoelen en andere mobiliteitshulpmiddelen om zich te verplaatsen. Dankzij de thuiszorg kunnen senioren betere zorg krijgen in het comfort van hun eigen huis. Voor senioren die hun onafhankelijkheid willen behouden, is deze vorm van zorg ideaal.
2. Geschoolde verpleging
Dit is een faciliteit die de mogelijkheid heeft om te zorgen voor de gezondheidsbehoeften van senioren, zoals degenen in dit type zorg. De mensen die hier werken kunnen dezelfde frustraties met incontinentie hebben als u. Ze zijn jong genoeg om enig mededogen te hebben met ouderen. Zij kunnen de nodige hulp en steun bieden aan oudere mensen. Voordat u een faciliteit kiest, moet u veel onderzoek naar hen doen. Zorg ervoor dat u weet of ze kosten in rekening brengen voor de diensten die ze leveren. Probeer ook uit te vinden of ze Medicaid financiering krijgen. Immers dit is het punt van het kiezen van een oudere zorgverlener is om ervoor te zorgen dat ze helpen de oudere volwassenen in uw gemeenschap.
Als we ouder worden betekent dat we moeten beginnen na te denken over het eindspel. Veel ouderen doen zo veel voor een paar jaar dat sommigen van hen een leegte hebben die ze missen. Voor sommige senioren komt het einde van hun jaren snel in zicht, maar voor vele anderen kiezen ze ervoor om te blijven leven zodat ze een levenskwaliteit kunnen behouden.Adult Childrenof Seniors(ACFI)is een organisatie die zich bekommert om zowel jongere als oudere personen die hulp nodig hebben. Deze organisatie geeft financiële steun aan meer dan 200.000 non-profit organisaties in de Verenigde Staten.
Hoe te sparen voor volwassenenzorg
De eerste stap is te beoordelen of uw dierbare überhaupt medische hulp nodig zal hebben. Dit is hoe u een beoordeling kunt samenstellen:
* Wees heel eerlijk over de financiële situatie van uw familie, als ze een laag inkomen hebben of in een familiehuishouden met een laag inkomen zitten* Laat uw familie praten over de kosten van verschillende medische behandelingen voor ouderen. Begin met de kosten van dingen die ouderen vaak gebruiken, zoals luiers en luierbroekjes, of doktersbezoeken.* Geef enkele andere voorbeelden van andere kosten die we moeten betalen, zoals vervoer en andere.* Ondertussen moet u, uw familie, meerdere dingen beoordelen voor de bejaarde familieleden, waaronder:* Persoonlijke verzorging die voeding, baden en persoonlijke hygiëne omvat* Zorgen voor de veiligheid van een persoon* Boodschappen doen en vervoer verzorgen voor de bejaarde leden* Andere, zoals kosten voor dagopvang
Een ander belangrijk ding om te doen is te beoordelen hoe het met het oudere familielid gaat. Zijn ze gelukkig en gesetteld in huis? Is zijn of haar omgeving nog geschikt voor hem of haar? Is er iemand die hem of haar in de weg staat, bijvoorbeeld als uw ouders aan huis gebonden zijn.